Podaci na ovom blogu pohranjeni su u skladu su s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). O GDPR-u se možete informirati ovdje.

Niti jedan podatak nije pohranjen automatski i bez vaše privole.

Osobni podaci bit će rabljeni samo za postavljanje komentara tekstova bloga, a vaše ime i prezime, kao i e-mail adresa koristit će se isključivo za ostavljanje komentara na blog postove ukoliko ne zatražite drugačije.

Osobne podatke koristit ću da vas informiram o novostima vezanima za blog, nakladnika Bookglobe i nove proizvode nakladnika ukoliko ne zatražite drugačije.

Ukoliko ne želite da se vaši osobni podatci koriste na ove načine ili bilo koji drugi način zatražite to slanjem zahtjeva na e-mail adresu [email protected]

Vaše podatke neću distribuirati privatnim ili pravnim osobama, državnim institucijama ili javnim službama, osim u slučaju da zahtjev za informacijom dolazi od strane državnog tijela koja može dokazati da takav zahtjev podnosi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka ili mi davanje informacija naloži nadležni sud pravosnažnim nalogom.

Ovaj blog nudi niz poveznica s drugim internetskim stranicama koje nisu povezane s blogom, kreatorom i vlasnikom bloga. Ne odgovaram za sadržaje i pravila privatnosti tih stranica.

Brisanje vaših podataka s bloga zatražite slanjem zahtjeva na e-mail adresu [email protected]